Skip to main content

Workshops

Speedmailen

In deze training Speedmailen - van een halve dag - leer je hoe je snel en makkelijk een lege inbox krijgt en houdt, zoeken als een pro en krijg je tips en trucs voor simpele email verwerking. We werpen een kritische blik op de rol van e-mail in jullie organisatie. En je gaat naar huis met een lege inbox.
download knop


ChatGPT workshop - Leer effectieve Prompts schrijven, en gebruik de juiste AI Plugins.

Gericht op ChatGPT, behandelt deze sessie alles van de basiswerking van generatieve AI tot de vele plugins en applicaties die zijn ontworpen om uw workflow te stroomlijnen. Op een interactieve manier leren deelnemers effectieve prompts (instructies) te formuleren om optimale resultaten uit het model te halen.
download knop


Parking Skills

In deze workshop (bestaande uit 2 sessies) werken we toe naar praktische tips over het handiger inrichten van je informatiehuishouden. Of het nou je laptop is met allerlei documenten en communicatie tools of je telefoon met de vele apps. Veel mensen ervaren de constante stroom van notificaties/WhatsApp/berichten en emails als één grote stapel ToDo’s. Kan dat beter? Ja!

We gaan op zoek naar de “quick wins” die je elke dag een stukje productiever maken en je digitale lifestyle minder belastend. download knop

Lezingen

Voor grotere groep hebben we veel ervaring in het doen van kortere lezingen waarin de tips delen over time management, efficiënter e-mail beheer en betere e-mail communicatie. Deze 1-2 uur durende lezingen zijn uitermate geschikt voor lunch sessies of off-sites. Onder de titel "Krijg toch de P met je geCC" zullen de deelnemers op een leuke en luchtige manier toch een hele nuttige beleving hebben van praktische waarde.Trainingstraject

Globaal bestaat een trainingstraject uit een intake met een trainer (dat kan telefonisch) en het uitvragen van de instellingen van de email client. Dit om een zo klant specifiek mogelijke training te verzorgen. Na bevestiging van de offerte door de klant stemmen we de meest geschikte datum en tijd met elkaar af, en qua voorbereding hoeven de deelnemers alleen nog maar ervoor te zorgen dat ze hun laptop met toegang tot hun eigen inbox hebben op de dag zelf. Na de training krijgen de deelnemers toegang tot de online training training "Manage je inbox" en de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de 21 email tips.


Prijzen

Investering Speedmailen en Parking Skills workshop

De workshop Speedmailen duurt 4 uur (effectief 3,5 uur trainingstijd) met de eigen laptop. Iedere deelnemer ontvangt na afloop het online naslagwerk en/of het boek "Speedmailen" van de auteur Richard Wolfe.
 • groepsgrootte is 10 deelnemers
 • op locatie van de klant
 • duur 4 uur (9:00-13:00 of 13:00-17:00)
 • effectief 3,5 uur trainingstijd
Investering bij een groep van 10 deelnemers per dagdeel (4 uur): € 1.975,00*
Of € 275,00 per deelnemer bij individuele inschrijving.
De workshop Parking Skills geven we in het format van 2 sessies (2x 2,5 uur met 1 à 2 weken ertussen en tot maximaal 10 personen) kost € 2.050,00
Beide workshops kunnen overigens ook prima online gegeven worden of in combinatie, dus bij 2 sessies, de eerste sessie klassikaal en de tweede sessie online bijvoorbeeld.

* bij grotere groepen prijzen op aanvraag.

Investering MS office workshops (MS Word, MS Excel, MS Teams, MS Powerpoint etc.)

 • Duur dagdeel is 3 uur effectief (van 09:00 -12:15 of van 13:00-16:15)
 • Circa 10 deelnemers per workshop
Klassikale of online workshop investering per dagdeel (effectief 3 uur) : € 785,00

Klassikale of online workshop investering per dag (effectief 6 uur) : € 1.570,00

Investering Trello training 

De onderwerpen voor deze workshops worden altijd met een intake door een trainer vastgesteld.
 • Duur dagdeel is 4 uur (van 09:00 -13:00 of van 13:00-17:00)
 • Circa 10 deelnemers per workshop
Klassikale of online workshop investering per dagdeel (3,5 uur) : € 1.450,00

Algemene voorwaarden Trainwise:

 • Document prijsverhoging per 1 januari 2023
 • Onze prijzen exclusief BTW en reiskosten à € 90,00 per heen-, en terugreis (prijspeil per 01-01-2023).
 • Op al onze leveringen en diensten zijn de ICT Office (Algemene) voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u hieronder downloaden, totale overzicht Algemene Voorwaarden
 • Voor onze algemene voorwaarde, klachtenregeling en privacyverklaring, zie onderaan op onze website.