time_management_training_outlook

Time Management Outlook

Elke dag je hoofd en inbox leeg!

Een veel gehoorde vraag is: "Een aantal van onze medewerkers loopt tegen een volle inbox aan en dat levert ze stress op. Het zijn jonge mensen die heel erg bezig zijn met social media en dat trekt zich door in werk: bij elke nieuwe mail een pop-up bericht en dan wordt er gelijk gekeken. Men ervaart werkdruk maar is die er wel als je efficient omgaat met o.a. je mail?"

"E-mail is de belangrijkste applicatie op kantoor geworden en het aantal ontvangen e-mails groeit nog steeds! De meeste mensen hebben daarom te kampen met een (over)volle inbox. Een vraag: hoe lang doen uw collega's er over om een emails te beantwoorden, naar collega's of naar klanten? Hoeveel opgeopende e-mails staan er in hun mailbox? Is het antwoord (te) lang en (te) veel dan is het tijd voor een workhop "Manage je Inbox" van Trainwise. Want alleen zo bereik je elke dag een leeg hoofd en een lege inbox!

Naast een lege inbox ook sneller en gezonder werken?

Bovendien leer je in plaats vande muis met sneltoetsen te gebruiken waardoor je sneller en gezonder werkt. De nadruk ligt op het zelf controle krijgen over de inbox en hoe de stroom (on)zinnige e-mails efficiënt verwerkt kan worden. Bovendien leer je over de "Do's & Don'ts" rondom e-mailgebruik en een selectie handige tips en trucs.

  • Time Management Outlook is er in een interactieve Workshop en een korte Online Training.

Onderwerpen workshop

  • Optimaal MS Outlook (2007/2010/2013/365) leren gebruiken
  • Je Inbox beter beheren
  • Zoeken naar e-mails en informatie
  • Prioriteiten stellen in e-mailbehandeling
  • E-mail etiquette
  • Sneller mailen met sneltoetsen
  • Tips om je Inbox overzichtelijk te maken en te houden

Ontdek het geheim van elke dag een lege inbox!

*verplicht
 

Uit de praktijk

Ik heb een workshop doorlopen van Time Management Outlook (Manage je Inbox). Het is nu drie weken later en mijn inbox is twee keer per dag leeg. Heerlijk. Door meer met sneltoetsen te werken besteed absoluut minder tijd aan mijn e-mail. Ik lees mailtjes niet meer voor de zoveelste keer. En ik hoef ’s avonds niet meer gestrest achter mijn laptop te kruipen om mijn volle inbox een beetje beheersbaar te houden. Ik heb meer rust en dat zorgt voor een veel prettiger manier van werken. Ik heb nu een lege inbox. Of dat zo blijft? Als het aan mij ligt wel!

"Wat mij met name aansprak aan de workshop is dat het heel praktisch is en zorgt voor veel meer overzicht en daarmee rust. Het is een kleine investering maar levert dagelijks resultaat op!"