speedmailen

Speedmailen - “krijg toch de P met je geCC”.

Droom je van een lege inbox, maar weet je niet hoe je dit voor elkaar moet krijgen?

Elke dag worden we bedolven onder de berichten, maar niemand vertelt ons hoe je die enorme hoeveelheid e-mails het beste kunt verwerken. E-mail hoeft jouw werkdag niet te bepalen, jij bepaalt jouw manier van werken. Met de 5 stappen van Speedmailen leer je je e-mails snel en efficiënt managen.
- Leeg je inbox elke dag.
- Verhoog je productiviteit en verlaag je stress.
- Houd je to-do lijst overzichtelijk op één plek.
- Zorg dat je niets over het hoofd ziet.
- Verbeter je communicatie.


Wil je dit ook leren?

Bel Erwin Nelissen op (06-24273042) of mail Erwin op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor informatie over onze incompany Speedmailen workshop!

Over de trainer:
Richard Wolfe heeft een passie voor het zoeken naar slimme methodes om technologie vóór ons te laten werken, in plaats van tegen ons. Daarnaast is hij ontwikkelaar van de populaire productiviteitsapp Braintoss.

Quote’s
"Richard’s manier van dealen met e-mail is ongelofelijk. Ik steek vanaf nu minder energie in één e-mail. Wat een Return on Investment!" – Mark Tigchelaar, CEO, Useclark en specialist in Speedreading en productiviteit.

Ontdek het geheim van elke dag een lege inbox!

*verplicht
 

Uit de praktijk

Ik heb een workshop Speedmailen gedaan. Het is nu drie weken later en mijn inbox is twee keer per dag leeg. Heerlijk. Door meer met sneltoetsen te werken besteed absoluut minder tijd aan mijn e-mail. Ik lees mailtjes niet meer voor de zoveelste keer. En ik hoef ’s avonds niet meer gestrest achter mijn laptop te kruipen om mijn volle inbox een beetje beheersbaar te houden. Ik heb meer rust en dat zorgt voor een veel prettiger manier van werken. Ik heb nu een lege inbox. Of dat zo blijft? Als het aan mij ligt wel!

"Wat mij met name aansprak aan de workshop is dat het heel praktisch is en zorgt voor veel meer overzicht en daarmee rust. Het is een kleine investering maar levert dagelijks resultaat op!"